Groentenabonnement   

De belangrijkste reden om de Hortus Populus te starten was het telen van biologische groenten. Een eigen lokale markt voor gezond voedsel. Het kan en mensen willen dat eten.
We verkopen daarom groenteabonnementen. Met groenten die soms wat raar gevormd zijn en ook iets minder schoon zoals je in de winkel treft. De prijs komt overeen met wat je in de winkel betaalt voor biologische groenten. De kwaliteit is goed en de smaak is heerlijk! Daar kom je voor terug!
Het seizoens- abonnement loopt van eind mei tot half november.
Abonnementhouders worden, indien mogelijk, via Whatsapp op de hoogte gehouden.
Tevens via Facebook en deze website.
Wanneer er voldoende groenten zijn dan verkopen we ook los.
Deze prijzen zijn zo veel mogelijk marktconform. In principe is losse verkoop iets duurder dan wanneer je hetzelfde in een groentepakket koopt en natuurlijk gaan de abonnementen voor.

Weer aanbod vanaf mei week 2021

De tuin is nu in winterrust.
In mei 2021 gaan wij weer oogsten.

Ondertussen wordt er aan onze barak ver gewerkt.

Wat krijg je voor je abonnement en waar kun je het halen?

Een abonnement bestaat wekelijks uit 4 soorten verse, biologische en seizoensgebonden groentesoorten. Aangezien er in seizoen een schommeling kan zijn in het aanbod, kunnen er meerdere groentesoorten in het pakket zitten We telen de bekende groenten zoals sla, bonen, wortelen en bietjes, maar ook meer bijzondere groenten, zoals gele bietjes, pastinaak en gekleurde wortelen. Lopen er sommige teelten minder goed door bijvoorbeeld de weersomstandigheden, dan zal je dit eveneens ondervinden. Door het telen van een 50-tal verschillende groenten garanderen we je een afwisselend wekelijks aanbod.

Iedere vrijdagochtend en zaterdagochtend van 10 tot 12 uur kun je het halen op de Hortus Populus aan de Weideveldselaan en Limespad in Bodegraven.

Interesse?

Neem contact op met onze tuin-coördinator Esther van den Bor 06 – 29173341   
Of vul onderstaand formulier in en dan nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Prijzen voor diverse abonnementen 2021

* Bij de pakketgrootte gaan we uit van gemiddelden, met hoeveel personen je er van eet en voor hoeveel dagen is natuurlijk ook afhankelijk van jouw eetgewoonten. Ons advies: probeer een pakket! Het is altijd mogelijk om te wijzigen naar een kleiner, groter of ander pakket.
** Prijzen zijn incl. btw

Ons oogstseizoen loopt in totaal 27 weken en je betaald voor 25 weken. De start van het seizoen is vrijdag 22 mei.


0629173341

groenteabonnement@hortuspopulus.nl

Bezoekadres: Weideveldselaan/Limespad

Wij zijn voor het afhalen van de groentepakketten open op:

  • Vrijdagochtend van10 tot 12 uur
  • Zaterdagochtend van10 tot 12 uur

Postadres: Vogelmuur 1, 2411MS, Bodegraven